OEP VADROUILLE

OEP VADROUILLE is in 2020 ontstaan uit de vereniging van verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van de geestelijke gezondheid. Het doel van deze organisatie is de activiteiten van de aangesloten organisaties , te bundelen om hun publiek een breder scala van activiteiten aan te bieden.
Na het vertrek van Ella (Den Teirling), die het project sinds het begin coördineerde, zal Circuit begin 2022 de coördinatie van OEP VADROUILLE hernemen.

Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van gemeenschappelijke activiteiten waarbij samenlevenontmoeten en het opzetten van activiteiten centraal staan.

Het samenbrengen van verschillende organisaties, die allemaal van elkaar verschillen, maakt van Oep Vadrouille een rijk en uniek project, dat elke persoon die zich in een situatie van psychische kwetsbaarheid bevindt de kans krijgt om zijn plaats te vinden in het Brusselse landschap van de geestelijke gezondheidszorg. Inclusie en diversiteit zijn  de sleutelbegrippen van OEP VADROUILLE.

Meer informatie : hier