Activiteiten

Elke maand biedt Circuit u een activiteitenprogramma aan (culturele uitstapjes, sport, film, koken, karaoke…). Bij het begin van de maand zullen waarschijnlijk enkele activiteiten aan deze vooraf opgestelde agenda worden toegevoegd.

Bij Circuit organiseren we regelmatig activiteiten zoals:

Sara’s soep

Elke woensdag vanaf 12u biedt onze vrijwilligster Sara lekkere zelfgemaakte soep met verse groenten. Prijs: 0,60€

Schrijfatelier

Elke maandag van 10u30 tot 12u biedt Mireille een workshop “SLAM” aan. Je bent vrij om te komen, zonder voorafgaande inschrijving.

Meer informatie: hier

Creative workshop

Op vrijdagochtend van 10u tot 12u vindt er een creatieve workshop plaats op Circuit. Ledereen is vrij om te komen breien, tekenen, schilderen… en het is gratis!

Bordspellenworkshop

Elke dinsdagochtend van 10u tot 12u zijn er bordspellen beschikbaar in Circuit.

Samen eten

Op de laatste donderdag/vrijdag van de maand bereiden de leden een maaltijd voor iedereen die wil eten. De deelname is 3€.

Opera

Ongeveer een keer per maand wordt Circuit uitgenodigd om een opera te zien in De Munt theater in het kader van het project “Een brug tussen twee werelden”. Deze activiteit is op inschrijving (beperkt aantal plaatsen) en gratis.

Activiteit met Beschut Wonen Initiatief Antonin Artaud

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren de Beschut Wonen Initiatief Antonin Artaud een activiteit op Circuit (wandelingen, culturele uitstapjes, enz…)