Activiteiten

Elke maand biedt Circuit u een activiteitenprogramma aan (culturele uitstapjes, sport, film, koken, karaoke…). Bij het begin van de maand zullen waarschijnlijk enkele activiteiten aan deze vooraf opgestelde agenda worden toegevoegd.

Bij Circuit organiseren we regelmatig activiteiten zoals:

Moestuin in de boerderij Maximilien

De boerderij van het Maximiliaanpark is een urban entertainment boerderij die bestaat sinds 1989. In de moestuin van de boerderij hebben we een bak met Circuit! We steken onze handen in de aarde en planten kruiden en groenten om heerlijke maaltijden te bereiden. Wil je mee helpen?
Kom langs bij Circuit voor meer info!
adres boerderij : Schipperijkaai, 2 – 1000 BRU
https://www.lafermeduparcmaximilien.be/parcours-notre-ferme 

Sara’s soep

Elke woensdag vanaf 12u biedt onze vrijwilligster Sara lekkere zelfgemaakte soep met verse groenten.
Prijs: 0,80€


Schrijfatelier – Creatief schrijven

Mireille biedt u een ruimte voor creatieve schriftelijke en mondelinge expressie. “We zullen de gedachten die in ons leven opschrijven. We zullen de gedachten die in ons opkomen opschrijven, de emoties die ons na aan het hart liggen, in de diepte of op een luchtige manier. Dit alles zal gebeuren rond speelse oefeningen die ik voor jullie heb gevonden. Vriendelijkheid is essentieel om deel te nemen. Er zijn geen vereisten vooraf.

vrijdag 10:30 – 12:00u

Bordspellen

Rummikub, Puissance 4, Scrabble, Uno… Kom ons uitdagen in de workshop bordspellen! Je bent ook vrij om je eigen spellen mee te nemen.

dinsdag en donderdag 10:00 – 12:00u


Samen eten

Op de laatste donderdag van de maand bereiden de leden een maaltijd voor iedereen die wil eten.
De deelname is 3,50€.

Opera

Ongeveer een keer per maand wordt Circuit uitgenodigd om een opera te zien in De Munt theater in het kader van het project “Een brug tussen twee werelden”. Deze activiteit is op inschrijving (beperkt aantal plaatsen) en gratis. – Kom langs bij Circuit om de data te kennen.

1 keer per maand

Activiteit met Beschut Wonen Initiatief Antonin Artaud

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren de Beschut Wonen Initiatief Antonin Artaud een activiteit op Circuit (wandelingen, culturele uitstapjes, enz…)


Leesgroep

Eliane Manquoi en Jolanda Siuzdak, allebei vrijwilligers bij Uilenspiegel vzw, hebben de NACHTUIL leesgroep voor Nederlandstaligen opgericht.
Ze bespreken fragmenten van romans, gedichten en brieven in het Nederlands. De activiteit vindt plaats in een aangename en veilige sfeer.

eerste zaterdag van de maand : 10:00 – 12:00u