Wat ?

Circuit is een ontmoetingsplaats van vzw CSM Antonin Artaud, open voor iedereen die wil komen en een leuke tijd hebben. Het is in de eerste plaats een plaats voor uitwisseling en delen.

Circuit biedt haar leden een plek om elkaar te ontmoeten, samen tijd doorbrengen, koffie drinken, een kom soep te nemen of goed bereide maaltijd te hebben, tegen democratische prijzen. Bij Circuit is het mogelijk om te komen lezen, tekenen, breien…

Met Circuit organiseren we ook maandelijks een activiteitenprogramma. We werken samen met andere initiatieven die het ons mogelijk maken om naar een opera in het Munt theater te gaan, naar de bioscoop te gaan, naar het museum of gewoon om te gaan wandelen!

Circuit is ook een informatiepunt. We verwijzen mensen naar de juiste diensten indien nodig. We bieden onze leden de mogelijkheid om in contact te komen met andere Brusselse organisaties om een ​​nieuwe hobby te vinden, een opleiding te volgen of hulp te krijgen. We stimuleren de netwerking binnen de wijk.

Circuit leent zijn muren ook uit aan kunstenaars of artistieke initiatieven die hun werken willen tentoonstellen. We proberen de exposities om de 3 maanden ongeveer te veranderen. Als u geïnteresseerd bent om uw werken op Circuit te exposeren, aarzel dan niet om ons meer informatie te vragen!